Γαμος-Βαπτιση

Στην «αλεπου»...

…περιμένουμε με χαρά να φιλοξενήσουμε την δεξίωση του γάμου σας ή της βάπτισης του παιδιού σας. Ιδανικό σκηνικό με ζεστό χαρακτήρα και διακόσμηση προσεγμένη σε κάθε λεπτομέρεια.

Εσείς στείλτε τα προσκλητήρια στους αγαπημένους σας και αφήστε σε εμάς τα υπόλοιπα.. Οι καλεσμένοι σας θα θυμούνται πάντα την ωραιότερη μέρα της ζωής σας καθώς θα απολαύσουν μία άρτια οργανωμένη δεξίωση με υψηλής ποιότητας φαγητό και ποτό.

Άνετο παρκάρισμα, ποτό καλωσορίσματος, π’ονειρεμένη κουζίνα, γλυκόπιοτο κρασί βιολογικής καλλιέργειας, παιδικό μενού σε προνομιακή τιμή, animateur για την απασχόληση των μικρών μας φίλων, πυροτεχνήματα, βιβλίο ευχών, καμαρίνι για την περιποίηση της νύφης και τέλος διακόσμηση με μπαλονοκατασκευές και πολύχρωμα υφάσματα!

Λίγα λογία για το μενού…

Σε μία δεξίωση το καλό φαγητό είναι το ζητούμενο.. Ο συνδυασμός των πιάτων είναι ίσως η πιο δύσκολη “δουλειά”, καθώς η σωστή επιλογή είναι αυτή που θα βοηθήσει τα μέγιστα στην επιτυχία της δεξίωσης αφήνοντας ικανοποιημένους τους καλεσμένους σας.

Στην Αλεπού έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα από κρύα και ζεστά ορεκτικά και φυσικά το κυρίως πιάτο. Απαραβίαστος κανόνας η απουσία τηγανιτών που καθιστούν το μενού βαρύ και ανθυγιεινό.

Η δική μας πρόταση εμπεριέχει : Σαλάτα, τρία κρύα ορεκτικά της επιλογής σας, τρία ζεστά ορεκτικά επίσης της επιλογής σας, κυρίως πιάτο και επιδόρπιο.

Κρασί, αναψυκτικά και μπύρες περιλαμβάνονται, ανάλογα με το “πακέτο” που θα επιλέξετε..